Dovedit clinic

Îndepărtează placa dentara cu 48% mai eficient decât periuța de dinți obișnuită.

Nu este necesară pasta de dinti

Eficient în îndepărtarea plăcii chiar și fără utilizarea pastei de dinți.

Puterea ionilor

Dinți mai sănătoși și mai curați datorită ionizării.

Capete interschimbabile

O gamă largă de capete interschimbabile.

Ce este IONICKISS?

Placa și apoi tartrul sunt cele mai frecvente două probleme în igiena orală. Bacteriile care conțin placă dentară produc acizi care ataca încet smalțul dinților și, atunci când funcționează mult timp, provoacă cariile dentare. Placa deteriorează și atașarea dintelui în os – atacă parodonțiul. Parodonțiul este un tesut fibros care leagă rădăcina dintelui de patul osos și conectează în continuare gâtul dintelui cu gingiile. Placa acumulată pe care nu o îndepărtați se poate mineraliza, patează dintele și se transforma în tartru.

Cu periuța de dinți ionizantă, dinții vor fi cu 48% mai curați, chiar și în locuri greu accesibile. În plus, fără a fi nevoie să folosiți o pastă. Este dovedit clinic * că periuța de dinți IONICKISS este mult mai eficientă decât o periuță manuală obișnuită, iar utilizatorii raportează dinți mai curați și mai netezi fără placă atunci când își vizitează medicul dentist. Periuța de dinți manuală IONICKISS este un ajutor de neegalat în lupta împotriva plăcii dentare. Tehnologia japoneză brevetată determină respingerea plăcii de pe suprafața dinților, similar cu utilizarea unui magnet.

Calitate superioară japoneză

Produs in Japonia.

Periuța de dinți ionizantă IONICKISS generează ioni negativi și direcționează fluxul acestora între periuța de dinți și dinte. Ionizarea perturbă astfel legătura ionică dintre.

Magazin

Periuța de dinți IONICKISS

1. Perie

Periuțele de dinți IONICKISS sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Fibrele de calitate elimină orice murdărie.

2. Capete interschimbabile

Asigură longevitatea periuței de dinți. Când sunt uzate, pur și simplu înlocuiți-le cu altele noi, iar periuța dumneavoastra de dinți este gata de utilizare ca în ziua în care ați achiziționat-o.

3. Lumină Led

Informații despre starea bateriei. Bateria durează cel puțin 1 an în utilizare normală.

4. IONIPAD

Este un loc pe care trebuie să îl atingeți atunci când curățați dinții cu o mână / deget umed pentru a permite generarea de ioni care rup legătura ionică între suprafața dintelui și placa și astfel curățați suprafața dintelui mai eficient.

5. Butonul de testare a bateriei

Apăsați butonul de testare a bateriei de obicei o dată sau de două ori pe săptămână pentru a vedea dacă bateria funcționează.

Categorii de produse

Original (9)

Ionpa (6)

Copii (3)

Capete (14)

Descrierea periutei IONICKISS

Infecțiile dentare de rădăcină

Înțelegerea și tratarea infecțiilor radiculare: evitați problemele dentare graveCând vine vorba de sănătatea orală, mulți dintre noi ne concentrăm pe părțile vizibile ale dinților noștri: coroanele, smalțul și gingiile. Dar...

Continuați lectura

Dinți crăpați

Dinți crăpați De ce se sparg dinții: înțelegerea cauzelor și prevenirea acestui fenomenDinții crăpați pot fi o problemă dureroasă și iritantă, dar cu cunoștințele adecvate, puteți preveni apariția disconfortului.Cariile dentare sunt...

Continuați lectura