Termeni si Condiții Generale de Vânzare  – Magazin Online www.ionickiss.ro

Înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa citiți cu atenție Termenii si Condițiile. Aceste prevederi se completează si cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

1.Informații administrator magazin online

 

Site-ul www.ionickiss.ro  este administrat de către SC FIRST STEP CONSULTING SRL cu sediul in Iasi, strada Marta, nr. 24, județul Iasi, înregistrata la Registrul Comerțului sub numărul J22/388/2013, email. office@ionickiss.rs

2.Acceptare TCGV

Administratorul va oferă accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni si condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord sa respectați acești Termeni si Condiții. Administratorul își rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual farad a anunța in prealabil utilizatorii site-ului.

3.Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarcă/utiliza conținutul magazinului online www.ionickiss.ro , imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4.Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
  • Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online www.ionickiss.ro , cumpărătorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.
  • Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmării plații de către cumpărător.
  • Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca având valoarea unui contract.
  • Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plații, in cazul plații prin OP

sau card .

5.Preturi, modalități de plata, facturare
  • Preturile sunt afișate pe pagina dedicata fiecărui produs, conțin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decât daca este specificat in mod expres acest aspect sau se oferă ca si bonus pentru comenzile mari.
  • Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.
  • Prețul produselor din magazinul online www.ionickiss.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
  • Modalitățile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
  • Pe baza informațiilor deținute de www.ionickiss.ro si a celor furnizate de cumpărător va fi emisa o factura pentru bunurile livrate..
6.Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor si condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare in acest sens.

7.Garanții

FIRST STEP CONSULTING SRL. garantează ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însoțite de factura fiscala, chitanța ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesita garanție). Declaram pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața si sănătatea, securitatea muncii si protecția mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE.

Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în condițiile respectării prescripțiilor de depozitare si transport.

Pentru orice reclamație sau sesizare va rugam sa ne contactați la adresa de email office@ionickiss.ro