Igienă Dentară

Nu necesită pastă de dinți!

NU NECESITĂ PASTĂ DE DINȚI!

Știați că folosirea pastei de dinți nu este necesară? Periuța noastră de dinți nu numai ca iți va imbunatați sănătatea orală, dar va deveni și cel mai bun prieten al tău la nevoie, in multe situații.

Unii dintre clienții și consumatorii noștri ne-au trimis acest tip de feedback:

„Voi m-ați ajutat să înțeleg cum să am grijă de dinții mei fără să folosesc pastă de dinți. Vă mulțumesc din suflet.”

“Această periuță de dinți revoluționară mi-a schimbat complet viața. Îmi place să știu ce se întâmplă în interiorul gurii mele acum!”

 

DESPRE CE ESTE VORBA?

Ei bine, în medie, o persoană consumă aproximativ 5L de pastă de dinți pe durata vieții. Știați despre acest fapt?

Mai mult, multe studii clinice indică faptul că pasta de dinți nu este chiar ceea ce credem că este. Cele mai multe paste de dinți de pe piață astăzi conțin o mulțime de substanțe chimice. S-ar putea să-și facă treaba, dar îți pot dăuna și gingiilor, dinților și sănătății bucale în general.

Trebuie să știți că nu orice pastă de dinți este o pastă de dinți bună.

 

CITIȚI DECLARAȚIA DE PE PRODUS CÂND CUMPARĂ O PASTĂ DE DINȚI?

În fiecare zi, milioane de oameni de pe tot globul folosesc pasta de dinți cu „Sodium Lauryl Sulfate” fără să știe cât de mult rău le face dinților lor.

Potrivit multor cercetări medicale pe această temă, unul dintre cele mai periculoase ingrediente din aproape toate pastele de dinți, dar și șampoane, geluri de duș, loțiuni și creme este lauril sulfat de sodiu (SLS). SLS este adăugat în formulă pentru a creați spuma.

Pentru unii consumatori, este important ca pasta de dinți să facă spumă cât mai mult, pentru alții să aibă un gust puternic, iar mulți își doresc din cauza efectelor de albire.

Dacă pasta de dinți face spumă, automat crezi că funcționează. Dar SLS nu este necesar pentru a vă menține dinții curați. Pe lângă iritarea pielii și a mucoaselor, este rapid absorbită și depusă în organism, în special în țesuturile inimii, ficatului, plămânilor și creierului. Se susține că proprietățile sale dăunătoare pot provoca modificări ale ADN-ului.

Utilizarea zilnică a pastei de dinți vă poate afecta sănătatea orală. Deteriorează enzimele naturale din gură, ceea ce face dificil ca saliva să spăleze placa bacteriană și împiedică acumularea bacteriilor dăunătoare.

 

SFAT

Pentru cunoștință, prima pastă de dinți modernă într-un tub a fost introdusă în Statele Unite în mai 1892.

Tehnologia, la fel ca multe alte lucruri, a evoluat din acel moment și până în prezent. Acest lucru implică, de asemenea, că de atunci au fost introduse multe tipuri diferite de paste de dinți.Deoarece există atât de multe tipuri diferite de perii, vă recomandăm să vă gândiți de două ori la ce pastă de dinți să folosiți pentru a vă peria dinții.Adevărul este că nici măcar nu ai nevoie de pastă de dinți pentru curățarea dinților, așa cum reiese din paragrafele precedente.

Acesta este motivul pentru care stomatologii sfătuiesc acum să nu folosească pastă de dinți și, în schimb, recomandă periuțele de dinți #IONICKISS.PERIUȚELE DE DINȚI IONICKISS –  oferă posibilitatea de periaj a dinților fără pastă de dințiDeci probabil vă întrebați, ce face periuța de dinți #IONICKISS diferit?

Periuțele de dinți IONICKISS sunt fabricate în Japonia cu misiunea de a revoluționa lumea igienei orale.Sunt proiectate cu cea mai recentă tehnologie pentru a maximiza curățarea — fără a utiliza pastă de dinți!

Totul începe cu modul în care vă curăță dinții. Spre deosebire de alte periuțe de dinți de pe piață astăzi, tehnologia IONICĂ funcționează natural cu bio-circuitele și fluxul ionic al corpului tău. Aceasta înseamnă că vă poate oferi o îmbunătățire dramatică a sănătății dentare, a aspectului și a bunăstării generale. Așa că poți obține acel zâmbet pe care l-ai dorit dintotdeauna.Singura periuță de dinți care folosește puterea IONICĂ pentru a curăța, împrospăta și reîncărca întregul corp. O îmbunătățire dramatică a sănătății dentare, a aspectului și a bunăstării generale. Ceea ce unii stomatologi au numit cel mai mare progres în îngrijirea bucală de la fluor.

Vei simți PUTEREA IONILOR de îndată ce o vei folosi!

Cu periuțele de dinți IONICKISS poți să-ți iei rămas bun de la substanțele chimice dăunătoare și să saluti o gură mai sănătoasă! Încearcă și vezi singur!