Igienă Dentară

Cum să te speli corect pe dinți?

Îți cureți dinții, dar îi periezi corect?

Dinții sănătoși sunt o reflectare a sănătății generale, așa că trebuie să fim cu ochii pe ei în mod regulat și să știm când să-i curățăm.

Spalatul pe dinti este o componenta esentiala a mentinerii unui stil de viata sanatos. Periuța de dinți IONICKISS ajută la îndepărtarea plăcii și a particulelor de alimente de la suprafață și ajunge în locuri unde una obișnuită nu poate. Acesta asigură curățenia dentară, respirație proaspătă, gingii mai bune și dinți mai puternici atunci când periajul este făcut în mod regulat.

Dacă nu practicați igiena dentară de bază, dinții și gingiile dumneavoastră pot deveni dureroase și dificil de îngrijit.

Majoritatea persoanelor nu știu că dinții lor sunt plini de găuri mici. Acești pori permit bacteriilor să crească între dinți, eliminând mineralele din smalț și dăunând țesuturilor delicate din gură. Periajul corespunzător poate ajuta la prevenirea cariilor și a bolilor gingiilor.

Pentru a afla cât mai multe despre cum să vă curățați corect dinții, ne-am dus la un cabinet stomatologic și am vorbit cu un stomatolog pe această temă. Vă prezentăm ceea ce am descoperit, precum și concluziile experților, în paragrafele de mai jos.

O TEHNICĂ CORRECTĂ DE PERIARE A DINȚILOR

Este necesar să se spele pe dinți de două ori pe zi. Un periaj corespunzător ar trebui să dureze cel puțin 3-5 minute.

Urmați acest ghid pas cu pas despre cum să o faceți corect.

1. Curătă-ti intotdeauna dinții cu duritatea periei recomandată de medicul dentist; este suficientă pentru periajul complet și te va ajuta să nu rănești gingiile.

2. Spală-te pe dinți timp de 3-5 minute de cel puțin două ori pe zi – dimineața și seara.

3. Periați exteriorul dintelui, alternând între dinți și gingii. Deplasați peria la stânga și la dreapta, în sus și în jos cu mișcări ușoare de vibrație.

4. Folosiți o periuță de dinți pentru a curăța toate suprafețele dinților.

5. Înlocuiește-ți capetele periuțelor #IONICKISS cel puțin la fiecare 3 luni.

6. Periați-vă limba pentru a elimina bacteriile și pentru a vă împrospăta respirația.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.ionickiss.ro

 

UN MOD INTELIGENT DE A EXPLICA COPIILOR TEHNICA SPĂLĂRII DINȚII. 

Când le explicăm copiilor cum să se spele pe dinți, putem folosi această metaforă: dinții de sus sunt periați pe măsură ce plouă, iar dinții de jos sunt periați pe măsură ce iarba crește.

Nu trebuie să ne spălăm pe dinți imediat după masă. Apoi, din cauza acidității crescute, smalțul dentar este sensibil, astfel că se poate deteriora din cauza curățării cu periuța de dinți. Prin urmare, după ce ați mâncat, ar trebui să așteptați cel puțin 30 de minute înainte de a vă spăla pe dinți. Pe lângă periajul adecvat, folosirea aței dentare este, de asemenea, un imperativ.

Ața dentară este o altă metodă suplimentară care poate fi folosită după fiecare periaj. Dacă nu folosim ața dentara, cu curațarea obişnuită a dinților, placa dentară maximă poate fi indepărtată pana la 60%, iar restul rămane in spațiile interdentare. Aceasta duce la inflamație și la dezvoltarea parodontozei.Dacă mențineți o igienă orală bună, sănătatea dentară se va îmbunătăți și în acest fel va trebui să vă vizitați mai rar medicul dentist.

Descoperiți o nouă dimensiune a spălării dinților cu #IONICKISS

Viitorul spălatului pe dinți a sosit!

Folosind o periuță de dinți nou-nouță IONICKISS, veți putea să vă spălați dinții în mod corect. Cu tehnologia IONICA, puteți scăpa de microbi eliberând ioni negativi.

Cea mai recentă inovație în materie de periuțe de dinți manuale și sonice, care produce milioane de ioni negativi, vă oferă fără îndoială un zâmbet alb sănătos uimitor.S-a dovedit clinic că periuța de dinți IONICKISS îndepărtează placa dentară cu până la 48% mai eficient decât periuțele de dinți standard.

Indiferent dacă utilizați periuța de dinți manuală sau sonică, ionii vizează smalțul dinților și distrug placa. Acest lucru vă ajută să vă păstrați un zâmbet sănătos. De asemenea, oferă beneficii suplimentare, cum ar fi o limbă mai curată, dinți mai albi și multe altele.

Să ai grijă de dinții tăi înseamnă să ai grijă de sănătatea ta. Așa că lasă-ți zâmbetul să-ți împodobească dinții sănătoși. Aruncă o privire aici pe www.ionickiss.ro și vezi singur puterea miraculoasă a ionilor!