Igienă Dentară

Cum să păstrați cu succes igiena dentară în timpul vacanței de vară

Vară!

Este în sfârșit aici. Și da, este timpul pentru o vacanță. Încă câteva zile și ai plecat.

O perioadă preferată a anului în care abia aștepți să iei o pauză de la fișiere excel, rapoarte, întâlniri, blocaje și diverse obligații.

Ar trebui să fie un moment exclusiv pentru tine sau un timp bine petrecut cu prietenii și familia. Odihna adecvată te va elibera de stresul zilnic și va avea un efect pozitiv asupra stării tale de spirit.

În vacanță, fie că o petreci la mare, la munte, în camping, sau la stațiunea SPA preferată, organismul își revine psihic de consecințele muncii de zi cu zi.

Experții cred că odihna bună în vacanță ajută la reducerea stresului prin scăderea tensiunii arteriale și a nivelului de cortizol și, în același timp, crește producția de hormonul fericirii numit serotonină.

NU UITAȚI SĂ Zâmbiti!

Se apropie timpul călătoriei tale. Emoția și nervozitatea cresc încet pentru că vrei să termini toată munca și să pregătești totul la timp. Abia așteptați să simți căldura soarelui pe pielea ta…

Dacă din întâmplare ești o mamă ocupată și dedicată, cu siguranță dai din cap și te gândești la următoarea ta mișcare înainte de a pleca în vacanță.

Și asta înseamnă AMBALARE…

Știm cu toții cât de stresant poate fi uneori împachetarea.

Dar nu-ți face griji. Relaxeaza-te! Respira…

Te vom ajuta să faci o listă de lucruri importante pe care să le iei cu tine în vacanță.

În primul rând, vă recomandăm să ajustați numărul de lucruri pe care le luați cu dumneavostră în călătorie, în funcție de durata călătoriei.

În al doilea rând, optimizează toate aceste bagaje cu cantitatea de genți de călătorie pe care o poți lua și care pot încăpea într-un avion sau alt mijloc de transport.

Apoi, ar trebui să sortați toate articolele în categorii și să creați o listă de călătorie. Includeți toate articolele, de la documente importante, haine, pantofi, bani, dispozitive tehnice necesare, medicamente și articole de igienă personală.

Rețineți că sănătatea dumneavostră și sănătatea familiei dumneavostre în timpul vacanței ar trebui să fie o prioritate. După cum știm cu toții, totul începe cu o gură și dinții curați. Așa că nu uitați să vă aduceți Zâmbetul PERFECT.

AMBALARE LUCRURI PENTRU IGIENA DENTARĂ – verificat!

Vacanța în locația ta de vară perfectă este un moment pentru a te relaxa și a te bucura de frumos în aer liber. Dar, poate fi, de asemenea, un moment în care pot apare unele probleme.

Căldura și umiditatea verii pot duce la uscarea gurii și la mai multe bacterii care trăiesc pe limbă. De aceea este important să ai grijă de ea în timpul călătoriei tale.

Încercați să nu vă perturbați rutina de spălat pe dinți în timpul vacanței. Este foarte important. Oricât de mult sunteți purtat de toate plăcerile și distracția sărbătorilor, spălați-vă pe dinți de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara. În aceste zile de vacanță, obiceiurile bune pot fi ușor perturbate, însă nu vă lăsați să vă culcați fără să vă spălați pe dinți.

Nu vrei să-ți strici vacanța de vară stând brusc pe scaunul unui dentist din cauza unui dinte cariat!

 

Pentru a evita aceste probleme în timpul zilelor de vacanță, iată câteva sfaturi utile:

1. Bea multă apă pentru a reduce riscul aparitiei cariilor dentare.

2. Spală-te pe dinți cu o periuță de dinți sonică IONICKISS IONPA TRAVEL ce    Îndepărtează placa (pentru a curăța dinții mai bine decât orice altă periuță de dinți)

3. Folosiți o tehnologie de periuță de dinți ionică IONICKISS IONPA TRAVEL pentru a neutraliza bacteriile

4. Mâncați alimente sănătoase și evitați excesul de zahăr.

Trebuie să vă întrebați ce este periuța de dinți IONPA TRAVEL și de ce este atât de diferită de periuțele de dinți obișnuite?

Vă vom explica de ce este un MUST pentru dumneavostră.

PERIUȚA DE DINȚI IONICKISS IONPA TRAVEL – UN PARTENER PERFECT DE CĂLĂTORIE

Periuța de dinți IONICKISS IONPA TRAVEL este un produs fabricat în JAPONIA.

Aceste periuțe de dinți se bazează pe o tehnologie revoluționară alimentată de IONI pentru a vă curăța perfect dinții și gura.

Periuța este spe cial concepută pentru a fi mică și ușoară, făcând-o ușor de împachetat și transportat oriunde te duci. De asemenea, are o durată lungă de viață a bateriei care durează până la patru luni cu utilizare optimă. Vine în mai multe culori, astfel încât să o puteți asorta cu culorile care vă descriu cel mai bine și stilul dvs. de viață.

Periuțele de dinți IONPA TRAVEL vă curăță dinții cu un dublu efect – Sonic și Ionic. Și cea mai bună parte este că  – NU NECESITĂPASTĂ DE DIȚI! Aceasta este potrivirea perfectă pentru călătorii – oricând, oriunde. Veți obține dinți mai sănătoși și mai curați datorită ionizării.Așa că nu uita de zâmbetul tău în această vară! Utilizați această periuță de dinți revoluționară de călătorie pentru a vă menține dinții în stare excelentă! Aflați mai multe și achizitionați periuța de pe site-ul nostru  www.ionicikiss.ro