Igienă Dentară

Cum au schimbat periuțele de dinți IONICKISS viața Miei – interviu

Săptămâna trecută am avut ocazia să găzduim și să discutăm pe scurt cu tânăra actriță și fotomodel internațional Mia,  originară din Serbia. Am vorbit despre planurile ei, despre stilul ei de viață și despre un subiect anume – igiena dentară. Mia ne-a împărtășit câteva experiențe cu utilizarea diferitelor periuțe de dinți și provocările pe care le-a avut până când a găsit periuța potrivită pentru ea. Cu periuțele de dinți IONICKISS, spune ea, și-a rezolvat toate problemele dentare.

Citiți mai jos interviul complet:

Intervievator: Mia, bine ai venit. Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a răspunde invitației noastre de a avea o scurtă conversație cu tine despre planurile tale și despre ceea ce este poate cel mai important, subiectul sănătății și igiena dentară.

Mia: Vă mulțumesc că m-ați invitat, sunt încântată să fiu aici pentru a vă spune povestea și experiențele mele cu voi și cu toți cei interesați de acest subiect important.

Intervievator: Pentru început, să abordăm pe scurt subiectul carierei tale. Știm că ești o tânără artistă de succes, actriță, fotomodel internațional și mai ales o mamă. Așa că spune-ne la ce proiecte lucrezi în prezent și ce planuri ai pentru perioada viitoare.

Mia: Mulțumesc pentru această introducere minunată. Momentan sunt pe ruta Milano – Belgrad. Întrucât Belgradul este orașul meu natal, încă îmi place cel mai mult să stau acolo. Milano are specificul său și un potențial uriaș pentru artiști tineri și modeling, ceea ce fac și eu.

În Milano, colaborez cu fotografi și designeri de modă de top, iar când vin la Belgrad, este în principal din cauza vizitei familiei și a prietenilor. Dar cel mai mare motiv pentru a-mi vizita orașul natal sunt obligațiile mele de actorie. Echipa mea de filmare și cu mine filmăm în prezent un serial TV interesant care va fi difuzat la jumătatea anului viitor. Nu pot dezvălui mai mult nimic despre serial, cu excepția faptului că sunt încântat de el și cred că va cuceri inimile publicului.

Intervievator: Toate acestea sunt vești grozave, Mia. Abia așteptăm să vedem primul episod al noului serial. Dar vreau să vă întreb cum reușești să echilibrezi toate acele călătorii și obligații și să-ți echilibrezi viața privată și sănătatea cu obligațiile de afaceri.

Mia: Sincer, nu este ușor. Este nevoie de multe sacrificii, obiceiuri sănătoase și disciplină. Mă asigur că mănânc alimente sănătoase și mă antrenez mult atunci când nu lucrez. De multe ori nu am timp să ies cu prietenii, dar încerc să păstrez legătura cu cei mai apropiați prieteni și să merg la un restaurant la cină, cel puțin o dată sau de două ori pe lună.

SĂNĂTATEA mea și sănătatea familiei mele este prioritatea mea. Îmi este greu când trebuie să pierd zilele de lucru din cauza unor probleme de sănătate. Recunosc, asta îmi perturbă ritmul vieții. Fac exerciții la sală, îmi place să alerg și uneori merg la Yoga și meditație. 

Intervievator: Și când vine vorba de modeling și de lucru în industria modei, am vrut să te întreb cât de important este aspectul și frumusețea modelului, sau este mai importantă personalitatea? Și trebuie să te complimentez pentru zâmbetul tău și dinții albi strălucitori. Observ că porti fațete dentare, iar lucrul acesta nu îți diminueaza aspectul. Aș dori să ne împărtășiți secretul unor dinți atât de frumoși și strălucitori.

Mia: Mulțumesc pentru complimente. Lucrul în industria modelingului nu este deloc ușor. Necesită multă pregătire și muncă personală. Desigur, frumusețea modelului este importantă, dar la fel este și personalitatea. Ceea ce iese în evidență, mai ales în fotografiile exclusive, este un zâmbet frumos. Și asta include dinți bine îngrijiți și sănătoși.

De când am început să lucrez in domeniul actoriei și in cel de modeling, în urmă cu 5 ani, am acordat mai multă atenție îngrijirii și spălării dinților. Sincer, am încercat diverse mărci și tipuri de periuțe de dinți, de la cele dure, moi la cele ultra moi. De asemenea, diferite tipuri de pastă de dinți, dar nu am găsit combinația potrivită pentru dinții și gingiile mele. După un timp, fiecare dintre acele periuțe de dinți, fie mi-a iritat gingiile și mi-a provocat unele sângerări ale gingiilor,sau nu mi-a îndepărtat suficient de bine murdăria de pe dinți.

Intervievator: Și cum ai reușit să o rezolvi? Cu un tip special de perie?

Mia: Da. Adevărul e că, după atâtea încercări, aproape că mi-am pierdut speranța, și atunci au aparut pe piata periuțele de dinți IONICKISS.

În sfârșit am găsit ceea ce căutam. Acestea sunt periuțe de dinți japoneze, care au o tehnologie inovatoare în ele. Din câte știu eu, secretul este că această tehnologie se bazează pe puterea IONILOR care, atunci când periuța intră în contact cu dinții tăi, acționează cu „puterea naturii” și elimină placa și bacteriile din gură mult mai puternic și mai eficient decât orice altă perie.

Crede-mă, am renăscut. Cea mai bună fiind marca IONICKISS. Există și periuțe de dinți special pentru călătorii. Periile electrice de călătorie IONPA au carcasa lor de protecție, sunt convenabile de împachetat în poșetă. Poți pune periile undeva în buzunar și sunt mereu cu tine. Au fibre atât de frumos concepute, care pătrund în detaliu și ușor între dinți, astfel încât să curețe frumos orice murdărie și reziduri alimentare.

Intervievator: Mia, asta e o perspectivă grozavă și ce perie folosești pentru a te spăla pe dinți când porți dațete dentare?

Mia: Mulțumesc că m-ai întrebat asta. Periuțele de dinți IONICKISS au o soluție și pentru asta.Am început să folosesc periuța IONICKISS Ionpa Travel Black și acum mă periez pe dinți în timp ce port fațetele dentare, a devenit destul de ușor.

Cu mișcări de rezonanță rapide puteți curăța marginile fațetelor, marginile coroanei sau spațiile din apropierea gingiei unde se depun cele mai multe plăci nedorite și bacterii.

Ceea ce este grozav la periile IONICKISS este că poți cumpăra și diferite capete de perie înlocuibile, deci există și aspectul economisirii de bani, deoarece poți cumpăra doar o perie și apoi doar schimbi rezervele în funcție de nevoie.

Să nu uit sămenționez că aceste periuțe pot fi folosite fără pastă de dinți, ceea ce este o mare comoditate pentru copilul meu pentru că nu îmi place să înghita accidental pasta de dinți.

Intervievator: Mulțumesc pentru aceste răspunsuri Mia. Ei bine, cred că ne-ai explicat multe despre aceste produse japoneze și am impresia că periile IONICKISS te-au ajutat foarte mult atât în ​​menținerea îngrijirii dentare, cât și în dezvoltarea carierei tale.

Mia: Ai dreptate. Pot spune chiar că în cazul meu, aceste periuțe mi-au schimbat cursul vieții. Pentru că îți amintești cât costă un zâmbet frumos și dinți frumoși îngrijiți? Ei bine, poate o carieră. M-a costat succesul și câteva noi contracte în cariera mea de model și de actriță.

Așa că sunt recunoscătoare pentru IONICKISS. Și aș recomanda tuturor celor cărora le pasă să-și mențină sănătatea dinților să încerce periuțele de dinți  IONICKISS.

Dacă călătoriți mult ca mine, este recomandat să cumpărați periuța de călătorie IONPA. Sunt sigur că va fi o alegere bună pentru tine.

Intervievator: Mia, trebuie să-ți mulțumesc pentru timpul acordat și pentru această conversație plăcută. Cred că acest lucru va fi util pentru oricine citește acest articol. Vă dorim multă sănătate și fericire atât în ​​viața personală, cât și în cea de afaceri. Și abia așteptăm începutul serialului TV.

Mia: Cu plăcere, mulțumesc pentru invitație.